top of page

Hírek & Blog

Nem ezt a cikket kereste? Tekintse meg többi posztunkat az alábbi gombbal!

Blogot a Minimax Interview ihlette

Az “inkompatibilis készségek”, a szervezés, a modernizáció és a belső tér munkavállalókra gyakorolt ​​hatásának ötvözése, a sztereotípiák leküzdése és a marketing létrehozása a D-Invoice d.o.o. példáján

D-invoice d.o.o. egy eszéki cég, amely a Dráva folyóra nyíló lenyűgöző kilátásáról és modern munkaterületéről híres, fő tevékenysége a könyvelés. A cég vezérigazgatója Gergely Laura, a FOI-n szerzett informatikus diplomával rendelkező vállalkozó, jelenleg az “Évszázad vállalkozója” Iaureta díjának büszke tulajdonosa. A rangos jutalom hivatalos átadását tavasszal várja Dubrovnikba.


A cég, bár fiatal, gyökerei megtalálhatók Laura korábbi cégében, amely a Dom računala d.o.o. nevet viselte. Az IT-iparban szerzett készségeket és tapasztalatokat továbbra is használja és ma is alkalmazza miközben különféle ügyfelekkel dolgozik.


Az informatika és a számvitel közös gyökerei tiszta matematikában rejlenek, emiatt Laurának nem okozott gondot pálya- és munkahelyváltás. Az informatika területen szerzett korábbi tapasztalatait és az ügyfélszolgálatot ennek megfelelően az könyvelőiroda további korszerűsítésére kamatoztatta, elsősorban munkája minden területét digitalis módba helyezve, ami hihetetlenül fontos szempontnak bizonyult az egész cége számára. A modernizáció lehetővé tette a lehető legegyszerűbb teljes átállás az online munkára a jelenlegi COVID-helyzetre nézve.


Miért épp online könyvelés?


Fontos megemlíteni, hogy az online üzleti módszerek alkalmazásával maga a könyvelőiroda is bővíti hatókörét az ügyfelek felkutatásában és már nem kötődik egy ado