top of page

Hírek & Blog

Nem ezt a cikket kereste? Tekintse meg többi posztunkat az alábbi gombbal!

Szerző képeLaura Gergelj

Ismerkedjünk meg!

A D-Invoice vezető könyvelőcég, valamint Horvátország és Európa első franchise könyvelése, amely széleskörű szolgáltatásokat nyújt mikro- és kisvállalkozások számára. Online könyvelési szolgáltatásként helytől függetlenül nyújtunk elsőrangú könyvelési szolgáltatásokat ügyfeleinknek.


Ahogy a mondás tartja, nagyot kell álmodni, hogy nagy lehess! E filozófia által inspirálva a D-Invoice 2000-ben egyértelmű célokkal alakult meg: az európai legnagyobb könyvelőcéggé válni, franchise hálózatot kiépíteni, és ügyfeleinknek garantálni a biztonságot és megbízhatóságot, hogy minden megfelel a legmagasabb színvonalnak.


A víziónk nem csak az, hogy a legnagyobbak legyünk, hanem a legjobbak is. Elkötelezettségünk és szakértelmünk révén elérjük a kitűzött célokat és új iparági szabványokat állítunk fel, hosszú távú partnerségeket építve ügyfeleinkkel bizalom, átláthatóság és kiváló eredmények alapján.


A D-Invoice-nál hiszünk a vízió és az értékek erejében, mint üzleti tevékenységünk alapjában. Megértjük, hogy a siker nem csak a célok kitűzéséből fakad, hanem azokból az elvekből is, amelyeket követünk és alkalmazunk mindennapi munkánk során.


Az évek során a D-Invoice megbízható partnerként épített ki hírnevet, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtva a könyvelés, a pénzügyek és az üzleti tanácsadás terén, mind Horvátországban, mind az ország határain túl. Szakértői csapatunk nemcsak elméleti tudással rendelkezik, hanem gyakorlati tapasztalattal is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott és hatékony megoldásokat nyújtsunk minden ügyfél számára.



Az online könyvelés előnyei


Az online könyvelés jelentős előnyöket kínál a modern üzleti élet számára. A MINIMAX szoftverprogram használatával az ügyfelek az összes könyvelési folyamatot az interneten keresztül kezelhetik, megszüntetve ezzel a fizikai megjelenés szükségességét a cégben.


Az online könyvelés hozzáférést biztosít olyan szolgáltatásokhoz, mint a készletkezelés, számlázás, utazási megbízások, munkaidő nyilvántartás és számos egyéb funkció, mindezt egyetlen eszközről (mobiltelefon, tablet, számítógép) néhány kattintással. Az összes adat biztonságosan tárolva van és bármikor elérhető, megkönnyítve ezzel a pénzügyi helyzet nyomon követését és az üzleti döntések meghozatalát.


A megnövekedett hatékonyság és időmegtakarítás, amelyet az online könyvelés hoz, nélkülözhetetlen eszközzé teszi minden modern vállalkozás számára.



Szolgáltatások


A D-Invoice-nál átfogó szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, beleértve:


  • Online könyvelés: Az online könyvelés egyszerű és hatékony módot kínál a pénzügyi nyilvántartások vezetésére és az üzleti pénzügyek kezelésére, amelyeket az ügyfél bármilyen eszközről (mobiltelefon, tablet, számítógép) követhet.

  • Szaktanácsadás: Tanácsot nyújtunk az üzleti, pénzügyi, jogi kérdésekben és az üzleti folyamatok optimalizálásában.

  • Cégalapítás: Segítünk az üzleti tevékenység elindításában az első lépésektől kezdve, beleértve a cégalapítás jogi és adminisztratív aspektusait.

  • Cég adásvétel: Tanácsadást és segítséget nyújtunk a cég eladásában, biztosítva a cátmenetet és a legjobb feltételeket.

  • Képzések és oktatások: Webináriumokat, oktató workshopokat és képzéseket szervezünk az üzleti készségek és folyamatok fejlesztésére és javítására.

  • Évi beszámoló készítése: Szakosodtunk a záró munkák elkészítésére, beleértve a pénzügyi jelentések előkészítését és a pénzügyi adatok elemzését.

  • Bírosági tolmács: Hitelesített bírósági tolmács szolgáltatásokat nyújtunk magyar nyelvre, biztosítva mindenféle dokumentum pontos fordítását.

 

Miért válassza a D-Invoice-t?


A D-Invoice választásával olyan partnert választ, amely garantálja a biztonságot és a felelősséget minden feladatban, és elkötelezett az Ön sikeréért. Szakértői csapatunk segít Önnek a pénzügyek kezelésében, az adókötelezettségek csökkentésében és az üzleti nyereségesség javításában. Akár céget alapít, szakértői tanácsadásra van szüksége, vagy szeretné fejleszteni önmagát és üzleti folyamatait, mi itt vagyunk Önért!

Vegye fel velünk a kapcsolatot


Készen állunk segíteni! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról és arról, hogyan segíthetünk üzleti céljai elérésében. Minden elérhetőségi információt megtalál ITT.


Köszönjük, hogy ellátogatott blogunkra! Kövessen minket további információkért és tippekért a könyvelés és az üzleti világ témáiban.


Kulcsszavak: online könyvelés, franchise könyvelés, felelősség, biztonság, egyszerűség, elérhetőség, fejlesztés.

Comments


redhead-curly-woman-office-worker-analyz

Segítségre van
szüksége?

Vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot!

bottom of page